Waar ik mee bezig ben.

Nieuwe olieverf schilderijen

Voor de nieuwe wedstrijd van Nationaal Atelier ben ik bezig met een dierportret van Gustav. Je mag twee inzendingen insturen en mijn tweede wordt een roodborstje mijn muze. Weet alleen nog niet hoe. De uitdaging zit hem toch in iets anders verzinnen dan gebruikelijk.

#nationaalatelier

#talens

Andere creatieven bezigheden

Voor het nieuwe thema feest in januari "Pirates of Danmark"ben ik bezig met een piraten korset, in leer met brocante stof, nestels studs en andere versiering.

Mijn paspop komt goed van pas.

Takkenbeesten nieuw

Nieuwe takkenpoes in de maak

Het borduren is zo leuk om te doen maar ik had geen zin meer om mondkapjes te maken. Op Pinterest kwam ik geborduurde herten tegen helemaal leuk. Ik ben borduur ontwerpen gaan maken. Mijn inspiratie bron zijn de bloemen,planten en kruiden in de tuin. Hout gesprokkeld in het naburige park. En zie hieronder het resultaat.

Roodborst knuffels in elkaar aan het zetten

Heerlijke zachte knuffels van fluweelachtige stof gevuld met gesiliconiserende holle vezel wasbaar, allergeen en vormvast. Het roodborstje is een afdruk van een olieverf schildering. De onderkant van de vleugels en het staartje is van zachte vlies. Een natuurgetrouwe en moderne variant heb ik gemaakt of ben ik mee bezig.

Jacqueline

www.ateliervervat.com